Overzicht therapeuten ademtherapie en / of inzichtgevende ontspanningstherapie

Zoek je een gekwalificeerde ademtherapeut in Nederland of België die jou kan helpen met je ademhalingsklachten, spanningsklachten of met het verbeteren van je ademhaling? Wil je inzicht krijgen in waar jouw klachten vandaan komen?

Of ben je als behandelaar op zoek naar een goede adem- of ontspanningstherapeut om je cliënt naar door te verwijzen?

Onderstaande therapeuten hebben de opleiding ademtherapie of de opleiding inzichtgevende ontspanningstherapie bij Centrum Zein met succes afgerond en kunnen over het algemeen nieuwe cliënten aannemen. Binnen de opleiding ademtherapie wordt ook aandacht besteed aan ontspanning en het bevat inzichtgevende elementen met betrekking tot ontspanningstherapie.
Op volgorde van postcode:

 

Marcel Holtslag

1019 LS Amsterdam (NH)

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel 020-6712140. 

"Ik ben een vrijgevestigd therapeut en heb de opleidingen ademtherapie en psychomotorische therapie gevolgd. Ik maak eveneens gebruik van SP (sensomotorische psychotherapie), een lichaamsgerichte trauma therapie methode. Als vrijgevestigde psychomotorisch therapeut is er vaak enige vergoeding door de zorgverzekeraar."

 

Simone Slaghekke

1105 AZ Amsterdam (NH)

Amsterdam UMC lokatie AMC. Alleen via geldige verwijzers: huisarts, medisch specialist (eg. psychiater) en regiebehandelaar.

"Ik werk als Psychomotorisch therapeut bij Amsterdam UMC lokatie AMC voor de afdeling Angststoornissen en Acute stoornissen. Hier geef ik o.a. ontspanningstherapie aan diverse doelgroepen zoals BDD, OCS en misofonie.  Ik heb de opleiding inzichtgevende ontspanningstherapie gevolgd."

 

Manon Zandbergen

1851 NW, Heiloo (NH)

Eigen praktijk: Manon Zandbergen, Praktijk voor Psychomotorische Therapie.

Website:www.manonzandbergen.nl

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-42908665

"Ik ben psychomotorisch therapeut en werk in mijn eigen praktijk. Eén van de aanvullende opleidingen die ik gevolgd heb, is de opleiding ademtherapie bij Centrum Zein. In mijn werk maak ik dankbaar en veelvuldig gebruik van hetgeen ik in deze opleiding geleerd en ervaren heb."

 

Annemieke Cornelisse

9693 EC Bad Nieuweschans (Gr)

Eigen praktijk: Niiraja

Website: www.niiraja.nl

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-20414490 (kan ook online een afspraak inplannen)

Annemieke Cornelisse heeft de opleiding ademtherapie gevolgd en is CAM therapeut (reflexologie) en yogadocent. De behandelingen worden door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. 

 

Esther van Gils

4631 KS Hoogerheide (NBr)

Eigen praktijk: Leef vanuit je Kern

Website: www.leefvanuitjekern.nl 

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel: 06-40791424

"Ik heb de ademtherapie-opleiding bij Centrum Zein gevolgd, daarnaast ben ik Saswitha yogadocent en ook gespecialiseerd in ontspanningsgerichte therapie."

 

Simone Geuijen

6049 LC Herten (L)

Eigenaar van KITE - Praktijk Psychomotorische Therapie, gevestigd in Midden-Limburg (Herten/Roermond e.o.).

Website: https://kite-praktijkpmt.jimdo.com/

Contact: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.M: 06-15336703

Simone Geuijen is een vrijgevestigd therapeut en heeft de opleidingen ademtherapie en psychomotorische therapie gevolgd.

 

Francis Mwami 

9890 Asper (OV, België)

Website : www.emoverderpsy.be

Contact: Tel:+32 466 27 24 39, Email 1: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Email 2: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Francis Mwami is een vrijgevestigd therapeut en heeft de opleidingen ademtherapie en psychomotorische therapie gevolgd. Hij maakt veel gebruik van ademtherapie binnen zijn praktijk.