Gratis kennismakingsworkshop!

Doe inspirerende ervaringen op tijdens een gratis ontspannende workshop. We bieden je elementen en oefeningen aan uit meerdere van onze activiteiten, zoals de Jaaropleiding ‘Inzichtgevende Ontspanningstherapie en Imaginatie’ en de Jaaropleiding ‘Ademtherapie’. Daarnaast kun je kennis maken met ons en onze werkwijze, en informatie inwinnen over al onze activiteiten.

Het is voor ons belangrijk om je tijdens al onze activiteiten een veilige plek te bieden, waar je je welkom kunt voelen en waar je mag zijn zoals je bent. Je zult  tijdens de open dag zelf de oefeningen ondergaan en hierin rust kunnen vinden.

De kennismakingsworkshop vinden van tijd tot tijd plaats, afhankelijk van zowel onze behoefte, als die van belangstellenden. Mocht je graag eens zo'n workshop meemaken, houd dan deze site goed in de gaten, of geef gewoon even aan dat je hiervoor belangstelling hebt. Wie weet kunnen we je binnenkort een workshop aanbieden.

Als er een workshop is gepland, is er beperkt plaats, daarom is opgave noodzakelijk. Geef je op via het inschrijfformulier, via het formulier voor belangstellenden of via email. Als je eventueel wilt carpoolen, dan kun je dit aangeven. En mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op voor meer informatie.